cellulite massage

De Afslank/cellulite massagebehandeling is een techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Door middel van stevige massagetechnieken worden de cellulite, vochtophopingen, kleine vetophopingen en vetbultjes grondig aangepakt, waardoor de huid strakker, gladder en strakker wordt.

De meest voorkomende probleemgebieden zijn:
- Heupen (love handles)
- Billen
- Bovenbenen
- Armen
- Buik

De afslankmassage is een intensieve massage om de bloedcirculatie weer op gang te brengen in de diepere huidlagen, waardoor het lichaam gereinigd wordt van afvalstoffen en opgehoopt vocht. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid gladder en vermindert de omvang in cm.

Het gaat bij deze vorm van massage niet om gewichtsverlies, maar om het verstrakken van de huid waardoor u letterlijk beter en strakker in je vel komt te zitten. Gemiddeld verliezen de meeste personen zo’n 8 centimeter aan omvang, wat kan resulteren in het verlies van 1 tot 2 kledingmaten zonder gewichtsverlies. Denk er wel aan dat deze massage stevig is en dus vrij pijnlijk kan zijn!

Deze afslankmassage is zeer geschikt voor:
- Cellulite/sinaasappelhuid
- Plaatselijk afslanken
- Huidverslapping
- Hermodelering na zwangerschap (min. 9 maanden na bevalling)
- Ter ondersteuning van een dieet of sporttraject

Effecten van de afslankmassage:
- Een mooie gladdere strakkere huid
- Vermindering van cellulite
- Verlies in centimeters in omvang
- afvoeren van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vet en vocht.

De behandelingen duren per zone ongeveer 30 minuten en worden uitgevoerd in 10 behandelingen (voor het beste resultaat) gedurende 5 weken. (dus 2 massages per week). Na ongeveer 6 behandelingen zijn de eerste resultaten zichtbaar. Elk lichaam is anders en de resultaten zullen dus ook per persoon verschillen.

Eerst wordt een intakegesprek afgenomen, er worden vragen gesteld, je wordt gemeten zodat we de afslankmassage op jouw wensen kunnen afstemmen.

Tijdens de behandeling wordt er diep tot in het bindweefsel gemasseerd en wordt d.m.v. de ‘cupping’ technniek afvalstoffen afgevoerd. Na elke behandeling wordt er een pakking gegeven, deze geeft een aangenaam gevoel en maakt de huid strakker. Aansluitend op deze behandeling is het gebruik van de vibrosaun of ozoncabine aan te raden.

Het is aan te raden om voor de behandeling genoeg water te drinken en geen zware maaltijd te nuttigen. Ook ná de behandeling en de dag na de behandeling is het belangrijk om water te drinken! Dit ter bevordering van het afvoeren van de vrijgekomen afvalstoffen.

Bij koorts, pijn, huidaandoeningen, bepaald medicijngebruik, trombose, fracturen, vaataandoeningen, zwangerschap en als je borstvoeding geeft, mag deze massage helaas niet plaatsvinden.

Het anti-cellulite massage traject bestaande uit 10 behandelingen kost € 380,00 en kan per keer worden afgerekend.

Maak een afspraak voor een gratis intake!