Alles al geprobeerd om af te vallen?

Om echt af te kunnen vallen is het noodzakelijk om effectief te bewegen en je eetpatroon  aan te passen.  Dit hoeft echter niet te betekenen dat je vele uren hoeft te zwoegen in de sportschool en moet leven op soepjes en shakes. Om te komen tot een gestaag en blijvend gewichtsverlies is vooral kennis nodig van het proces van afvallen in combinatie met inzicht in verschillende reacties van het lichaam (ieder lichaam reageert tenslotte weer anders).

Het gaat erom dat je meer energie verbruikt op een dag dan dat je opneemt. Dit betekent vaak niet zozeer minder eten maar anders eten. Ook het bewegen kan heel doelgericht aangepakt worden middels een afgestemd trainingsprogramma in de warmtecabine.  Uiteindelijk zorgt je nieuwe eet- en beweegpatroon ervoor dat je je energiek en krachtig gaat voelen. Een gezond gewicht verhoogt op alle fronten je kwaliteit van leven.

Begeleiding is een belangrijk aspect  
Bij Elance wordt je stap voor stap begeleid in dit traject. Dit betekent o.a. dat er een verantwoorde opbouwperiode wordt ingebouwd. In deze periode leer je de oefeningen goed uit te voeren, je zult daarbij al snel conditie opbouwen. Naast de praktische begeleiding is mentale coaching ook heel belangrijk. Het is namelijk bewezen dat één van de allerbelangrijkste aspecten voor succesvol gewichtsverlies de houding is die je aanneemt ten aanzien van je doel om gewicht te verliezen. Wij ondersteunen je hierin!
 
De methode van Elance
Elance werkt met een natuurlijke manier van lichaamstraining waardoor je af kunt vallen. Dit houdt in:
-          Gewone dagelijkse voeding, afgestemd op je energieverbruik;
-          Training in de warmtecabine afgestemd op je  huidige conditie en doel;
-          Een ontspannen ozonbehandeling; je  huid blijft glad en strak aansluiten;
-          Begeleiding en advies gedurende je traject.
 
Gestopt met een crashdieet?
Als je net uit een periode van zwaar diëten komt dan kan het zijn dat je de eerste periode van het sporten in de warmtecabine niet af zal vallen. Dit heeft te maken met de stofwisseling van het lichaam dat weer in een gezond ritme moet komen. Wanneer dit goed aangepakt wordt kan je na deze periode gewoon op verantwoorde wijze afvallen. Het team van Elance zal je hierover verder informeren en in begeleiden.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin we jouw persoonlijke situatie kunnen bespreken.