Plaatselijk afslanken

Veel vrouwen zijn eigenlijk best tevreden met hun gewicht maar hebben specifieke wensen wat betreft hun figuur. Het gaat dan vaak om zogenoemde probleemzones die maar moeilijk weg te krijgen zijn. Dit komt omdat de probleemzones een slechtere doorbloeding hebben dan ander vetweefsel in het menselijk lichaam. Geringe doorbloeding betekent dat er nauwelijks afvoer van vetten plaatsvindt.

Oplossingsgericht
Wij werken met individuele trainingsprogramma’s, afgestemd op jouw wensen en zogenoemde ‘probleemzones’. Hierdoor kan er heel gericht gewerkt worden aan plaatselijk afslanken (denk aan taille, billen, buik, lovehandles etc.).
Samen met jou kunnen wij naar verschillende oplossingen kijken! De training zal  bestaan uit gerichte oefeningen in de warmtecabine en/of op de slenderbanken, in combinatie met ozontherapie om je huid strak aan te laten sluiten.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin we jouw persoonlijke situatie wat betreft het plaatselijk afslanken kunnen bespreken.