De methode: afvallen in warmte

Veel vrouwen hebben de wens om (plaatselijk) af te slanken. Ook heeft bijna iedere vrouw wel verschillende methodes geprobeerd om dit voor elkaar te krijgen. Soms met gewenst effect maar dan tijdelijk, en soms met tegenvallend resultaat. Elance biedt vrouwen de mogelijkheid om (plaatselijk) af te slanken door middel van een effectieve en bewezen methode. Dit in combinatie met het voedingsadvies zorgt ervoor dat je je gehele levensstijl kunt aanpassen en kunt blijven volhouden voor een gewenst en blijvend resultaat.

Effectief bewegen: De thermofysische methode
Afvallen is zeker niet gemakkelijk. Daarom is gekozen voor een zeer effectieve methode genaamd de Thermo Fysische Methode (TFM), oftewel sporten in een warmtecabine. Deze methode wordt al meer dan 30 jaar succesvol toegepast en is een betrouwbaar en bewezen concept. Het afslanken vindt plaats door middel van doelgerichte bewegingstherapie in een comfortabele doorzichtige warmtecabine die tot maximaal 37ºC. wordt verwarmd.
De  bewegingen worden liggend uitgevoerd zodat de rug en gewrichten worden ontlast. De warmtecabine stimuleert het bewegen en voorkomt tegelijkertijd absoluut spierpijn. Doordat men gebruik maakt van de, aan de hand- en voetlussen verbonden weerstanden, beweegt men intensief en slankt men effectief af op de gewenste plaatsen. Na uitvoering van de bewegingssessie gaat de calorieverbranding nog een tijd door. Dit is het zogenaamde  “after burn” effect, de periode van verhoogde stofwisseling in rust.

Behandeling voor de huid: De ozontherapie
Aansluitend op het sporten wordt er ook een behandeling aangeboden voor de huid. Dit gebeurd door middel van een ozonbehandeling. Een positief bijkomstig effect is dat de ozonbehandeling een ontspannen afronding is van de sportsessie. Gedurende 15 minuten lig je in een verwarmde ozoncabine gevuld met ozonzuurstof.

Ozonzuurstof zorgt ervoor dat de poriën van de huid worden geopend en stimuleert de bloeddoorstroming en verwerking van afvalstoffen. Dit zorgt ervoor dat de huidcellen sneller worden vernieuwd en je huid weer aansluit op de plaatsen waar overtollig vet is verbrand. Het resultaat van de ozontherapie is het verminderen of verdwijnen van cellulitis en een strakke en gladde huid.
Tot slot is een ozonbehandeling heel goed om je energiek te (blijven) voelen. De ozonzuurstof verhoogt namelijk de natuurlijke afweer tegen virussen, bacteriën en stress.

Bij lichamelijke klachten verzorgen wij voor u een programma op maat
Juist bij lichamelijke klachten kan het het afslanken/sporten een stap in de goede richting zijn. De oefeningen zijn fysio gerelateerd en kunnen je helpen bij het sterker en flexibeler worden.

Bewezen resultaat
De universiteit van Wageningen heeft in 2008 groots onderzoek gedaan naar diverse afslankformules. Vanuit dit onderzoek is aangetoond dat de beste manier om af te vallen de combinatie is van voedingsbegeleiding met doelgericht bewegen. Dit is dan ook de methode waar Elance voor gekozen heeft en achter staat!