Ervaringen

Ervaringen & resultaten van huidige klanten:

Monique
In de eerste maand  23 centimeter afgevallen! Tweede maand 19 centimeter! De vermindering van centimeters zijn een enorme motivatie, de kilo’s gingen in het begin minder hard dan ik had verwacht (maarja dit hoort bij de methode omdat je je spieren traint en deze zwaarder wegen dan vet). Nu beginnen echter ook de kilo’s er af te komen. En zo ga ik gestaag door op weg naar mijn streefgewicht!  Ik ben overtuigd van de methode en wil niet anders meer!

Cora
Ik kan iedereen die wil afvallen aanraden om dit via de Zwitserse TFM-afslankmethode te doen; voor mij is het de enige echte methode om je gewicht en figuur naar wens te onderhouden. Ook mijn conditie is er op vooruit gegaan, waar ik vroeger moe was na een dag werken en ik het liefst op de bank neerplofte kijk ik nu uit naar mijn tweewekelijkse sportsessie in de avond!  Het is natuurlijk best een hele uitgave per maand maar de resultaten die ik hier heb bereikt heb ik nog nooit in de sportschool kunnen bereiken! Ik blijf hier gemotiveerd en gestimuleerd. De dames van Elance zijn erg vriendelijk en kundig. Het voelt alsof ik personal trainers tot mijn beschikking heb!

Anne & haar moeder
Mijn moeder en ik hebben ons aangemeld bij Elance omdat wij beiden wat aan ons overgewicht wilden doen.  Mijn moeder heeft voor het slenderen gekozen vanwege haar gewrichten en ik koos voor het sporten in de warmtecabine en de ozonbehandeling. Na  1,5 maand sporten was er al resultaat zichtbaar! Nu ben ik inmiddels van maat 42 naar maat 40 gegaan en ben hard op weg naar maatje 38! Ook is er bij mijn moeder resultaat zichtbaar. Ze is veel flexibeler en voelt zich fit en sterk. Hierdoor kan ze weer veel dagelijkse dingen doen die eerder moeizaam gingen zoals bv. het trap lopen. Het team van Elance is gezellig! De eigenaressen zijn ook moeder en dochter dit maakt het extra leuk!

Natalie
Het lastige aan sporten is dat je moet volhouden, na een paar weken komt bij mij vaak de klad erin. Bij Elance plan ik gewoon al mijn afspraken vooruit waardoor ik een stok achter de deur heb. Ik kijk altijd erg uit naar de voedingsadviesgesprekken en de leuke recepten die mij helpen om ook thuis bewust bezig te zijn met mijn gezondheid en figuur.  Het allerleukste zijn de reacties die ik van mensen te horen krijg; ik heb een grote metamorfose ondergaan en ben van plan om dit lekker vol te blijven houden!

Angela
Na twee zwangerschappen was mijn figuur niet meer wat het geweest was, logisch, maar mijn buik zat mij toch wel erg dwars. Via internet kwam ik bij Elance, na het intakegesprek was ik enthousiast, na het sporten nog enthousiaster! Ik voel me heerlijk bij de oefeningen die worden aangeboden in het back-in-shape programma voor na de zwangerschap. Nu na 4 maanden ben ik in totaal  77 centimers kwijt waarvan er 12 centimeters van mijn buik zijn afgegaan!  Een super methode en een super team!

Gerda
Vanwege rug- en schouderklachten en meerdere operaties die ik heb gehad kan ik niet op de reguliere manier sporten. Bij Elance doe ik 2 keer per week aan een uurtje slenderen. Een methode waarbij bewegingsbanken mijn spiergroepen trainen. Op goede dagen train ik actief mee, op minder goede dagen laat ik mij heerlijk bewegen. Hoe dan ook, ik kom er altijd ontspannen en fit vandaan! Nu ben ik langzaam aan het toewerken naar het sporten in de warmtecabine. Samen met Rosan van Elance heb ik een programma samengesteld wat ik zou kunnen uitvoeren zonder daarbij mijn rug en schouder te belasten, ik kan nu al merken dat de warmte van de cabine mij erg goed doet. Het plan is om 1 keer in de week te blijven slenderen en 1 keer per week in de warmtecabine; lijkt me een ideale combinatie!

Hanneke
Ik heb voor Slenderen gekozen vanwege gezondheidsklachten. Ook maak ik regelmatig gebruik van de vibrosaun om mijn vocht gemakkelijker af te voeren en mijn gewrichten soepel te houden. Ik vind het heerlijk, vooral als het buiten koud is.

Corrie
Naast het slenderen ben ik sinds een paar weken ook een afvalkuur gaan volgen bij Elance, het resultaat is na 3 weken al 6 kilo! Erg fijn dat ik begeleid word, het is zo allemaal goed vol te houden!