Afvallen met Momentum

Geen vervangmaaltijden, geen honger, geen jojo-effect!
Slank worden en slank blijven: twee doelen op zich. Om af te slanken en je  behaalde gewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft Momentum® een doelgericht 3 Fasenplan ontwikkeld. Een programma waarmee je op gezonde wijze – onder begeleiding van een gecertificeerd Momentum®  Coach – gewicht verliest en belangrijker: een uitgebalanceerd voedings- en bewegingspatroon krijgt aangeleerd.

Geschikt voor iedereen!
Het gemiddelde gewichtsverlies ligt tussen de 8 en 12 procent van het lichaamsgewicht! Al vele mensen gingen je voor en hebben de kuur en het resultaat als zeer positief ervaren. Momentum® is geschikt voor zowel mensen met overgewicht als voor mensen met een onregelmatige vetverdeling. Heb je alles al geprobeerd, maar lukt het niet om die paar extra kilo’s nog eraf te krijgen? Dan biedt Momentum®  de oplossing! De prijzen van de afslankkuur met of zonder uitgebreide begeleiding vindt je terug onder ‘prijzen’.

Momentum® in het kort
• Veilig en verantwoord
• Effectief: gewichtverlies
• Stofwisseling blijft op peil
• Gezonde en smakelijke recepten
• Geen hongergevoel
• Energieverhogend
• Hypoallergeen
• Blijvend resultaat door uitgebalanceerd 3 Fasenplan

Het Momentum® afslankprogramma bestaat uit 24 ampullen Carnitrin®, 2 pipetten, 45 Momentum® Multi Vita capsules, een Bodysizer (meetlint), een uitgebreid 3 Fasenplan (handleiding) inclusief smakelijke weekmenu’s en een handig dieetoverzicht..

3 Fasenplan
Het Momentum® lifestyle programma bestaat uit een 3 Fasenplan (met een uitgebreide handleiding, tips & tricks en smakelijke weekmenu’s), een boodschappenlijst, een handig dieetoverzicht en een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden. Daarnaast bevat het programma twee  voedingssupplementen – Carnitrin® en Momentum® Multi Vita – die waar gewenst tekorten of extra behoeften in de voeding aanvullen. Basisbegeleiding door een gecertificeerd Momentum® Coach is inbegrepen en intensieve begeleiding is uiteraard ook mogelijk.

Fase 1: Dieetfase (24 dagen + 3 uitsluipdagen)
De dieetfase duurt in totaal 27 dagen en bestaat uit een uitgebalanceerd dieet met smaakvolle recepten die weinig vet en koolhydraten bevatten en ervoor zorgen dat je hongergevoel vermindert en je gewicht afneemt. De  voedingssupplementen Carnitrin® en Momentum® Multi Vita vullen waar gewenst tekorten of extra behoeften in de voeding aan.

Fase 2: Stabilisatiefase (21 dagen)

Tijdens de  stabilisatiefase wordt je dieet langzaam aangevuld om zo je nieuwe gewicht te ­stabiliseren. Tijdens deze periode bouw je de hoeveelheid ­eiwitten en koolhydraten langzaam op, maar eet je nog steeds weinig vet.

Fase 3: Levensfase

De levensfase is de zogenaamde advies- en bewustwordingsfase. Het dieet wordt op een gezonde manier verder aangevuld, maar fase 3 bestaat vooral uit richtlijnen om je gewicht op peil te houden. ­Voorop staat dat je geniet van eten en natuurlijk van je nieuwe gewicht! Uit eten gaan kan weer, evenals een lekker glaasje wijn. Fase 3 draait geheel om het vinden van een juiste balans en vormt de basis voor een gezond gewicht.

De grondlegger van Momentum
Jos Stuyver is de grondlegger van het Momentum® lifestyle programma. Ooit gestart als fysiotherapeut heeft hij zich in zijn veertigjarige loopbaan veelzijdig ontwikkeld. Zo is hij al een aantal decennia actief als orthomoleculair therapeut.Tijdens zijn werk in zijn praktijk werd het hem steeds duidelijker dat overgewicht de oorzaak is van vele gezondheidsklachten. Omdat hij problemen liefst aanpakt bij de bron, bedacht en ontwikkelde Jos het Momentum® lifestyle programma.
Jos Stuyver begon zijn eerste praktijk in 1971 en heeft decennia lang gewerkt als (sport)fysio- en manueel therapeut, orthomoleculair therapeut en acupuncturist. In zijn praktijk behandelde hij regelmatig mensen met gezondheidsklachten die voortkomen uit overgewicht. Van daaruit werd in 2003 het idee geboren een programma te ontwikkelen dat mensen helpt gewicht te verliezen én op gewicht te blijven. Een programma dat verder gaat dan de bestaande diëten. Op een verantwoorde, veilige manier waarbij men daadwerkelijk een andere levensstijl aanleert met de nadruk op gezonde uitgebalanceerde voeding. Een afslank- én lifestyle programma kortom, dat past binnen de orthomoleculaire en natuurgeneeskundige visie van Jos Stuyver.

Momentum online bestellen? Dat kan!
Maak hiervoor gebruik van onze webwinkel!