De bewegingsbanken

Zandzak – bank
1000 bewegingen breken cellulitus af op het zitvlak en de dijen. Het geeft een vastere, gladdere huid en verstevigt de buik, de benen en het zitvlak. Zorgt voor een goede doorbloeding met name in het heupgebied. Kortom: Dit toestel versterkt de buik-, been-, bil-, en onderrugspieren.

Benen – bank
De kringbewegingen verstevigen de bovenbenen. De opgeheven stand verbetert de bloedsomloop in de onderste ledenmaten, tevens worden de rugspieren sterker gemaakt. De beweging staat ongeveer gelijk aan een wandeling van 3 km. Kortom: Door de cirkelvormige beweging versterkt u de been-, buik-, en onderrugspieren.

Sit-up – bank
90 sit-ups verstevigen de buik-, been- en zitvlakspieren. De spieren van de onderrug en het middenrif worden sterker. Kortom: Dit toestel versterkt de rug-, bovenbuik, arm-, en beenspieren en versterkt het middenrif.

Taille – buik – heup – bank
De benen worden 900 maal op en neer bewogen, daardoor worden taille, buik en heupen steviger en de rugspieren sterker. Kortom: Dit toestel versterkt de rug-, buik-, en beenspieren.

Stretch – bank
De massagewerking traint het hele bovenlichaam, richt de ribbenkast op, verbetert de houding, de totale kracht vastheid van het lichaam tijdens de 1000 schouderbewegingen. Kortom: Dit toestel versterkt de bovenarm-, onderrug-, buik-, en beenspieren.

Relax – bank
Verbetert de bloedsomloop, stimuleert de afvoer van vocht en afvalstoffen en bestrijdt cellulitis. Geeft een relaxed gevoel en extra energie. Kortom: Een massage voor het hele lichaam, de bloedsomloop wordt gestimuleerd, overtollig water en afvalstoffen worden verwijderd. Een totale ontspanning!!

De spiertrainingen zoals boven omschreven zijn sterk afhankelijk van de houdingen op het toestel en van wat u kan of verantwoord mag. Dit kunnen wij in overleg op jouw wensen en mogelijkheden afstemmen!